Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

Aşağıda Türkçe olarak sunduğumuz makalenin orjinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Tebrikler 2021 Sınıfı

2021 Sınıfı: Size bu yılın ne kadar zor olduğunu veya beklediğiniz gibi olmadığını ya da geçen yıl birbirimize söylediğimiz binlerce şeyi söylemeyeceğim. Size söyleyeceğim şey, umut olduğudur.

Geçen yıl sizin için ne olursa olsun, gelecek yılın daha iyi olacağına dair bir umut var. Bu umudu aklımızda tutarak, 2021 sınıfını ve halihazırda başarmış olduğunuz her şeyi ve gelecekte başarmayı umduğunuz her şeyi kutlamak istiyoruz.

FIRST Takımlarınızda başardığınız her şeyi kutlayabilmemiz için Haziran ayının ilk haftasında (7-11 Haziran) Instagram, Twitter ve / veya Facebook’ta FIRST Mezun’lar Haftası’na ve o haftanın sonunda FIRST Signing Günü’ne katılacağınızı umuyorum !

FIRST Signing Day Nedir? Güzel soru! FIRST Signing Day, ilk olarak 2016 yılında FRC 2468 Team Appreciate tarafından mezun olan öğrencileri kutlamak ve takdir etmek için tasarlanmış bir girişimdir. Geçen yıl, canlı bir Signing Day düzenlemek için 2468 ile ortaklık kurduk – bu o kadar popülerdi ki, web sitesini çökertmiştik! Bu yıl herkesin katılabilmesini sağlamak için Mezunlar Haftası boyunca ve sonrasında kutlama yapacağız ve istediğiniz zaman imzanızı atabilirsiniz!

FIRST ile nasıl iletişimde kalınacağı, mezun fırsatlarına nasıl ulaşılacağı ve birkaç hafta içinde FIRST Signing Day ile ilgili tüm detaylar https://www.firstinspires.org/Classof21 adresinde olacak.

Bu yıl veya 2025’te mezun olsanız da ödül şovlarının keyfini çıkarırken yada Mezun Haftası ve HQ Ödül Törenleri için heyecanlanırken bize katılmayı unutmayın.

***********

Ülkemizdeki FIRST topluluğu mezunları ile iletişim halinde kalıp ilerki fırsatlar konusunda kendilerine ulaşabilmek amacıyla kendi Mezun sayfamızda bulunmaktadır. FIRST Robotics Competition Türkiye planlama komitesi tarafından yönetilen sayfaya Buradan erişiebilirsiniz.

Tüm takım mezunlarınızın Mezun sayfamızda bulunan formu doldurmalarını tavsiye ederiz.