Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

2023  FIRST® Robotics Competition – CHARGED UP – Kickoff Bilgilendirme Sayfası

2022-2023 ENERGIZE sezonu FIRST Robotics Competition CHARGEDUP oyunu kickoff yayını 07 Ocak 2023 Cumartesi günü saat 19:45 de başlayacaktır.

Resmi FIRST Yayını saat 20:00’dan sonra Türkçe simültane çeviri ve Türk işaret dili desteğiyle Fikret Yüksel Vakfı YouTube kanalından yayınlanacaktır.

Etkinlik sonrası oyun kılavuzu, Kit içerikleri ve sezona ait tüm materyaller buradaki FIRST resmi sayfası üzerinden yayınlanacaktır.

Fikret  Yüksel Vakfı canlı yayın altyapı desteği TurkNet tarafından sağlanmaktadır.

Resmi FIRST Yayını ve Kickoff Sayfası

[TAKIMLARIMIZIN AÇIKLAMALARI DİKKATLİ ŞEKİLDE OKUMALARI ÇOK ÖNEMLİDİR]

7 Ocak 2023 tarihinde yapılacak Kickoff Günü etkinlikleri bu yıl ev sahibi takım/kurumların desteği ile 5 farklı lokasyonda yapılacaktır.

Ev sahipliği yapan takım/kurumlara destekleri için çok teşekkür ederiz.

Etkinlik programları, yürütülmesi ve etkinlik sorumluluğu ev sahipliği yapan takım/kurumlarımızdadır. Dolayısıyla programlar ve işleyiş ile ilgili tüm sorularınız için eşleştirildiğiniz Kickoff Etkinliği iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Yüz yüze Kickoff Etkinliklerine ev sahipliği yapan takım/kurum web sayfaları ve iletişim bilgileri:

Şehirlerinde/yakınlarında Kickoff Etkinliği düzenlenmeyen takımlarımız, online katılabilecekleri etkinlikler ile ilgili duyuruları yukarıda belirtilen Kickoff web sayfalarından takip etmelerini tavsiye ederiz.

Kick-off Kitlerinin dağıtımı Kick-off yayını sonrası yapılacaktır.

Takım – Etkinlik Eşleştirme Listesi
Kickoff Kit Dağıtım Şartları Hakkında
  • Takımınız Eşleştirilmedi
    Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız yoksa kitiniz 7 Ocak sonrası elinizde olacak şekilde kargo ile ücretsiz iletilecektir. Kargo bilgilerinizin teyidi için : Lütfen formu doldurunuz.
  • Takımınız Eşleştirilmedi ancak Takım müsait bir etkinliğe yerleştirilmek istiyor
    Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız yok ancak anons edilen etkinlik alanlarından birine katılım sağlamak istiyor : Lütfen formu doldurunuz.
  • Takımınız Eşleştirildi ve Katılım Sağlayacak
    Takım-Etkinlik eşleştirme listesinde takım numaranız , atandığınız Kickoff Etkinlik alanında kitinizi ücretsiz şekilde 7 Ocak 2023 tarihinde etkinlik sonrası teslim alabileceksiniz. Lütfen formu doldurunuz.
  • Takımınız Eşleştirildi ancak Katılım SağlaMAYACAK
    Listede takım numaranız var ancak atandığınız Kickoff Etkinliğine katılmayacak ve kitlerinizi teslim almayacaksanız, kitleriniz 7 Ocak sonrası teslim edilecek ve yurtiçi kargo ödemesi takımınıza ait olacak şekilde gönderilecektir. Lütfen bu formu doldurunuz.
  • Takımınız Eşleştirildi Katılım SağlaMAYACAK ancak Vekil-Surragate Takım tayin edecek
    Listede takım numaranız var ancak atandığınız Kickoff Etkinliğine katılmayacak ve kitlerinizi etkinlik alanında Vekil Tayin edeceğiniz bir takımın teslim almasını istiyorsunuz : Lütfen bu formu doldurunuz.
VEKİL – Surrogate Kit Teslimleri Hakkında

Bir takım, Eşleştirildiği Kickoff Etkinliğinde kitini teslim alamama durumunda, bunun için VEKİL-Surrogate bir takım atayabilir.

Katılamayan takım, Kickoff Etkinliği’nde Kit’ini almak için kayıt yaptırmış olmalldır ve 1. veya 2. Lead Mentor/Koç tarafından imzalanmış yetkili bir Vekil-Surrogate Kit Teslim formunu doldurmalıdır.

Tüm Vekil Kit Teslim alma mektupları, 2 Ocak 2023’e kadar FIRST®‘e ve Fikret Yüksel Vakfı’na aşağıdaki form aracılığıyla bildirilmelidir.

Surrogate Kit Pick-up ile ilgili detaylı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

Vekil – Surrogate Kit Teslim FIRST Sayfası

!Önemli Not: Takım-Etkinlik eşleştirmeleri sırasında adres v.b. hatalı olduğunu düşünüyorsanız ivedilikle WhatsApp üzerinden Takım Destek Ekibimize ulaşınız.

Çok acil ve önemli bir durum söz konusu olmadığı sürece yer değişikliği yapılmayacaktır.