Blog

FIRST® DIVE℠ presented by Qualcomm

15.02.2023 Duyuru – Değerli FIRST Robotics Competition Takımlarımız,

Bildiğiniz üzere ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle. İzmir ve Mersin Bölgesel Turnuvaları iptal edilmişti.

Bu bölgesel turnuvalarda kayıtlı olan ve etkilenen takımlarımıza fırsat yaratmak amacıyla ülkemizde bu yıl Haliç Regional adıyla 31 Mart-1/2 Nisan 2023 tarihlerinde Volkswagen Arena’da 3.Regional organize edilmiştir.

Takımlarımızdan İzmir ve Mersin etkinliklerine kayıtlı takımlarımızın katılım durumlarını ivedi şekilde aşağıdaki form aracılığıyla bilgilendirmesi planlamaları doğru şekilde yapabilmemiz için önemlidir.

Lütfen etkilenen takımlarımız https://forms.gle/nacFRSJKupSWPs3t6 adresinden ulaşacakları tespit formunu açıklamaları dikkatli şekilde okuyarak 19 Şubat 2023 saat 18:00’e kadar doldurmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla

Önemli Not : Form mutlaka takımın Lead 1 yada Lead 2 mentoru tarafından doldurulmalıdır. Bu şekilde olmayan başvurular dikkate alınamıyacaktır

*******

07.02.2023 Duyuru – Değerli FIRST Robotics Competition Takımlarımız,

Yaşadığımız bu zor günlerde umarız siz ve sevdikleriniz iyidir. Kalbimiz bölgedeki tüm halkımız ve FIRST ailesi ile birlikte.

İş ve eğitim hayatınızda turnuvalarda yer almak üzere yaptığınız planlamaları daha fazla etkilememek için elimizden geldiğince hızlı bir şekilde bilgi paylaşmak üzere çalışıyoruz. Bu süreçteki anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

2023 FIRST Robotics Competition Sezonu’na kaydolarak büyük bir enerji ile çalışmalara başladığınız ve ailemizi geliştirmek üzere devam ettiğiniz sosyal sorumluluk projeleri için de hepinize çok teşekkür ederiz. Ülkemizde yaşanan gelişmeler sonucunda binaların deprem yardım planlamasında kullanılması sebebiyle Mersin ve İzmir’de düzenlemeyi planladığımız bölgesel turnuvaları iptal etmek zorunda kaldığımızı üzülerek bildiririz.

Bildiğiniz üzere önceliğimiz Türkiye’deki öğrencilere FIRST Robotics Competition’a katılmaları için fırsat sağlayarak, eğitimlerine katkı sağlamak ve yeni beceriler geliştirmelerine olanak vermek. Bu şartlar altında bu iki turnuvaya kayıt yaptırmış olan takımların zor durumda kalmaması için onları ağırlamak üzere sizlerin de desteğiyle İstanbul’da 3. Bir etkinlik yapmak üzere hızla çalışıyoruz. Uygun tarih ve alan bulabilmemiz durumunda sizlere yine mümkün olan en hızlı şekilde bilgi veriyor olacağız.

Umarız yaralarımız en kısa sürede sarılır ve birlikte iyiliğe kaldığımız yerden devam edebiliriz.
Sevgi ve Saygılarla,

Fikret Yüksel Vakfı